Wie ben ik?

Lilian Dooms, psycholoog en mediator

Onder de naam Samen Blijven Samen Scheiden ben ik, Lilian Dooms werkzaam als psycholoog en mediator, gespecialiseerd in relaties, scheidingen en ouderschap na scheiding.

Ik werk in mijn praktijk aan huis in Laag-Keppel. Hiervoor heb ik een prettige rustige werkruimte. Ik vind het belangrijk dat er tijd en aandacht is voor mijn cliënten.

In 1985 ben ik afgestudeerd als psycholoog en vanaf 1997 ben ik me gaan specialiseren in partnerrelaties, scheidingen en ouderschap na scheiding. Ik ben NIP psycholoog en basistherapeut EFT. Als mediator heb ik de volgende registraties en certificeringen, MfN registermediator, Forensisch mediator, Bijzondere Curator en Parenting Coordinator. Ik ben geregistreerd bij de Raad voor rechtsbijstand en werkzaam voor de rechterlijke macht.

Ik ben aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen: het NIP, Nederlands Instituut van Psychologen, MfN, Mediators Federatie Nederland, Stichting Forensische Mediation,  EFT Nederland. Stichting BCN, Bijzondere Curatoren Nederland. Hierdoor ben ik gebonden aan beroepregels en beroepsethiek en is er een klachtregeling en tuchtrecht. Voor klachten ben ik aangesloten bij P3NL.