Individuele hulp

In de huidige maatschappij wordt er veel van ons verwacht en daarnaast heb je, als volwassene, vaak veel ballen in de lucht te houden. Deze omstandigheden van buitenaf zorgen er mogelijk voor dat je stress en druk ervaart in het dagelijks leven. Maar ook vroegere (kind)ervaringen zijn van grote invloed op je emotionele leven als volwassene en kunnen van invloed zijn op liefdes- en andere soorten relaties. Bij individuele EFT ligt de focus op het herstellen van de relatie met jezelf. We onderzoeken knelpunten en emoties die op de achtergrond meespelen, met als doel jou weer lekker in je vel te laten zitten. 

Individuele EFT

Ervaar je problemen in de liefde, op je werk, in relaties of op school? Individuele EFT is voor iedereen die wil investeren in een liefdevolle relatie met zichzelf. Net als bij de andere vormen van EFT ligt de nadruk op het onderzoeken van emoties. Jouw emoties. Wat speelt er allemaal? Wat voor effect heeft dit op jouw leven? Eerlijk naar jezelf durven kijken is het begin van het herstellen van de balans. Een goed gevoel over jezelf en je gevoelens écht begrijpen zorgen ervoor dat je het leven weer met plezier tegemoet gaat.

Individuele EFT is altijd maatwerk.Als uit het eerste gesprek blijkt dat je een goed gevoel hebt bij individuele EFT én je hebt een klik met de therapeut, dan volgt de behandeling. Een totale behandeling bestaat meestal uit gesprekken van drie kwartier tot 1 uur. Vaak heb je een keer per 1 tot 3 weken een gesprek. De exacte frequentie en duur van de therapie is per persoon verschillend en bespreken we samen. 

Sommige verzekeraars vergoeden een deel van de EFT-behandeling en anderen niet. Dit is afhankelijk van je zorgverzekeringspakket.