Wie ben ik?

Lilian Dooms, psycholoog en mediator

Onder de naam Samen Blijven Samen Scheiden ben ik, Lilian Dooms werkzaam als psycholoog en mediator, gespecialiseerd in relaties, scheidingen en ouderschap na scheiding.

Ik werk in mijn praktijk aan huis in Laag Keppel. Hiervoor heb ik een prettige rustige werkruimte. Ik vind het belangrijk dat er tijd en aandacht is voor mijn cliënten.

In 1985 ben ik afgestudeerd als psycholoog en vanaf 1997 ben ik me gaan specialiseren in partnerrelaties, scheidingen en ouderschap na scheiding. Ik ben NIP psycholoog en basistherapeut EFT. Als mediator heb ik de volgende registraties, MfN registermediator, Forensisch mediator en Bijzondere Curator.  Ik ben geregistreerd bij de Raad voor rechtsbijstand en werkzaam voor de rechterlijke macht.  
Als relatietherapeut volg ik regelmatig bij- en nascholing. Bijvoorbeeld in EFT, Emotionally Focused Therapy en bij het Gottmann Institute. Ook voor mediation heb ik regelmatig nascholing zoals scholing in financieel scheidingsadvies en personen- en familierecht. Voor het begeleiden van kinderen ben ik geschoold als KIES omgangsbegeleider. 

Ik ben aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen: het NIP, Nederlands Instituut van Psychologen, MfN, Mediators Federatie Nederland, Stichting Forensische Mediation,  EFT Nederland. stichting BCN, Bijzondere Curatoren Nederland. Hierdoor ben ik gebonden aan beroepregels en beroepsethiek en is er een klachtregeling en tuchtrecht. Ik heb een contract met de 8 Achterhoekse gemeenten voor verwijzing bij complexe verhoudingen tussen ouders na een scheiding. 

© 2022 Samen Blijven Samen Scheiden