Samen blijven

Samen scheiden

t
f

Houd me vast

Training voor paren

Had u meer van uw relatie verwacht of lopen de dingen in de relatie niet zo als u het eigenlijk zou willen? Dan is de EFT - training Houd me vast wellicht behulpzaam om hier op een goede  manier verandering in te brengen.  EFT (emotionally focused therapy) is een vorm van therapie die zich richt op emoties als drijvende kracht in ons leven. De training is gebaseerd op de wereldwijde bestseller 'Houd me vast' van Sue Johnson. 
Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en bestaat uit drie bijeenkomsten op zaterdagmiddag, een uitgebreide intake, een tussengesprek en eindevaluatie.
Onderwerpen in de cursus  zijn:
•   emoties in liefde en verbinding / hechting;
•   (destructieve) patronen binnen relaties;
   opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;
•   bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.
Tijdens de bijeenkomsten werken we met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat! De groep bestaat uit maximaal 4 stellen. 

De training is bedoeld voor eenieder die samen met zijn/haar partner aan zijn relatie wil werken, de relatie wil ontwikkelen of beschermen.
Op dit moment is er geen training gepland. In de individuele therapie kunnen delen van de Houd me vast training aan bod komen. Ook kunt u werken met een werkboek voor (echt)paren